Blij zijn met je serie

Ik heb een serie gemaakt. Eentje waarvan het verhaal al heel lang in mijn hoofd zat. Een verhaal dat in die tijd -enige jaren – al een aantal malen veranderde. En al die tijd ben ik er niet aan toegekomen om die serie te maken, terwijl de locatie heel dichtbij is. Ik denk dat ik onbewust wist dat het nog niet goed was. 

Maar nu dus wel.

In ieder geval voor mij. Want ik ben superblij met de serie. Voor mij is het een heel logisch verhaal en ik ‘lees’ het dan ook vanzelfsprekend. Anderen hebben er schijnbaar wat meer moeite mee. Niemand die het tot nu toe heeft gezien begreep het verhaal. En ik heb hem al aan wat mensen laten zien (ik schreef al eerder waarom je je foto’s aan zoveel mogelijk mensen moet laten zien). Dat zijn nu al 11 mensen in totaal die het niet snappen. 

Hmmm

Waar ligt het dan aan zou je zeggen. Te onduidelijk? Te moeilijk? Te subtiel? Het zal wel ergens iets met ‘Te’ zijn, dat kan niet anders. 

Ben ik daardoor uit het veld geslagen? Zeker niet. Daar ben ik dan weer te eigenwijs voor. Of koppig zoals mijn familie beweerd. Er komt een dag dat iemand het wel ziet. En tot dat moment ben ik gewoon zelf heel blij met mijn serie. Laat me lekker!2 thoughts on “Blij zijn met je serie

  1. Hoi Marcel,
    mis ik een knop/pagina of heb je die geheimzinnige serie van je niet op je site gezet?
    Over teasers gesproken….
    Ben wel nieuwsgierig eigenlijk. Naar je serie, en of ik hem snap – of dat ik het dozijn niet-begrijpers vol maak 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *