De eeuwige strijd

…En dan moet je verder. Onderstaande foto heb ik tijdens de 3e bijeenkomst van het mentoraat meegenomen. Als verbeelding van de eeuwige strijd tussen mens en natuur om een plek te claimen. Uiteindelijk wint de natuur het altijd, hoe hard we ook proberen de weegschaal de andere kant op te laten gaan. Dit is één van de verschillende vormen die ik heb gekozen om die strijd te verbeelden.

 

n320 - [c] Marcel Borgstijn

 

Nu moet ik dus verder. En niet op een manier dat het een kunstje wordt, maar wel met samenhang. Een serie van vijf foto’s met samenhang is het doel van dit mentoraat. Hier zit ik erg mee te worstelen, zoals ik ook in mijn eerdere post Bestaat er ook een photographer’s block? al aangaf. Ik heb gelukkig nog even tot de 4e bijeenkomst. Onder druk ontstaan vaak de mooiste dingen, dus geen paniek zullen we maar zeggen. Nu ik vakantie heb, is er wat meer tijd om overdag op pad te gaan in plaats van enkel de weekenden.

 

 

1 Comment

Add Yours →

Marcel ik vind het idee geweldig. Door velden te verschuiven kom je in afzonderlijke werelden die geen verband met elkaar lijken te hebben. Maar het verband is er wel. De realiteit.
Ik wil je je photographer’s block niet ontnemen, maar je kunt na één foto natuurlijk niet spreken over een kunstje.
Gewoon lekker doorgaan tot je 20 beelden hebt en dan terugbrengen tot 5. Succes. Ik blijft het met belangstelling volgen.

Geef een reactie