Fotomagazines en boeken lezen met Issuu

Fotoboeken en fotomagazines. Wie heeft daar nu geen interesse in? Of je nu je technische kennis wilt vergroten, op de hoogte wilt blijven van nieuwe apparatuur of om inspiratie op te doen en te genieten van prachtig fotowerk, je vind het allemaal in fotoboeken of fotomagazines. Enige probleem is dat je erg selectief moet zijn in welke boeken of magazines je aanschaft. Of je moet over een onuitputtelijk budget beschikken. Aangezien de meeste van ons dat niet hebben, hier een mooie tip of al die mooie boeken en magazines alsnog  te kunnen lezen en te genieten van interessante artikelen en mooie fotoprojecten: ISSUU.

ISSUU heeft naar eigen zeggen de grootste collectie gratis-te-lezen publicaties van ongelooflijke uitgevers van over de hele wereld. Klinkt goed hè? Je kunt hier dan ook uren in ronddwalen en als je er niet genoeg van kunt krijgen, er is ook een app beschikbaar waarmee je op je mobiel verder kunt lezen en ontdekken.

Als je nu niet weet waar je moet beginnen, ik heb een aantal handige collecties gemaakt, Stacks genaamd. Hieronder zie je bijvoorbeeld de collectie Foto magazines. Bij ieder tijdschrift dat je ziet, krijg je weer uggesties voor gerelateerde magazines. En zo blijf je, net als bij Spotify voor muziek van het ene nummer naar het andere nummer wippen. Maar is dat erg?

Volg deze link om naar mijn ISSUU Stacks te gaan.

ISSUU - [c] Marcel Borgstijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *