Het kerkhof van onafgemaakte fotoprojecten

Vanmorgen heb ik een nieuw slachtoffer naar het kerkhof van onafgemaakte fotoprojecten gebracht. We zullen hem herinneren als een fijn, goed doordacht project met veel potentie, die nooit de belofte is nagekomen.

Zo dacht ik er vanmorgen over voordat ik naar de Masterclass Storytelling reed. Door drukte van zowel mijn onderwerp (mijn oudste zoon) als mezelf was ik even niet toegekomen aan het verder werken aan dit project. Een bijkomend inspiratiedipje hielp ook niet echt mee. Alles bij elkaar voldoende om dit project ten grave te brengen. Zoals wel meer projecten vroegtijdig gesneuveld zijn de afgelopen periode. Is het een gebrek aan interesse in het project? Of het vastlopen na een enthousiast, voortvarend begin? De hoeveelheid nieuwe ideeën die allemaal strijden om de aandacht? Weet jij het, weet ik het!

Maar toen kwam de bijeenkomst van de Masterclass Storytelling om de hoek kijken. En wat een dag was dat! Hoewel ik nog steeds geen idee had hoe verder te gaan met mijn project, raakte ik wel geïnspireerd door het werk van de overige deelnemers en het commentaar van Rosa, onze Master.

In september is er een terugkomdag, een extra ingelaste dag. Volop tijd om verder te werken aan mijn uitwerking van het thema ‘Young’. Ik heb er weer zin in.

To be continued!

Geef een reactie