Over foto’s gesproken

Kerst is weer achter de rug. Niet teveel gegeten, niet teveel gedronken. Geen gourmet, wel gezellig met familie een uitgebreide kerstlunch gehouden. Viel ook nog in een week waarin ik vrij had, dus bijna helemaal goed. Grootste minpunt dit jaar was de ontsteking in mijn linkerarm, waardoor ik gedwongen was alles met rechts te doen. Da’s vrij lastig soep eten. Wat dan weer wel heel handig was; het cadeautje dat onder de kerstboom lag. Een quick grip voor mijn camera, waarmee je hem min of meer vastmaakt aan je rechterhand. Regeren is vooruitzien!

Ook ben ik verwend met nog wat andere cadeautjes, waaronder… Taadaa! Een tweetal fotoboeken. Het BMK Lustrumboek waar ik bij het snelle doorbladeren al erg door geïnspireerd raakte. Mooie foto’s van twee van mijn mentoren en een aantal BMK-ers waarmee ik afgelopen jaar de masterclass Storytelling volgde. Daar ga ik veel plezier aan beleven. En ook nog het boek ‘Over foto’s gesproken’ van o.a. Simon Ophof, het jurylid dat mijn serie ‘Wat overblijft met de eerste plaats in de districtswedstrijd 5 met samenhang bekroonde (2014). Nou, als je een boek schrijft over fotobespreken moet je er wel kijk op hebben, toch? Wink wink.

BMK Lustrumboek & Over foto's gesproken

 

Gelukkig volgende week nog een paar daagjes vrij. Ik ga me dan ook volledig onderdompelen in mijn nieuwe boeken en die inspiratiestroom weer op gang laten komen. Ik ben er effe niet!

 

 

2 Comments

Add Yours →

Mooi verhaal. Lijkt me verstandig dat je een van je series presenteert voor de BMK selectie.
Volgens mij zou je daar helemaal passen

Geef een reactie