Thuis in storytelling

Vorige week is de Masterclass Storytelling met Rosa Verhoeve afgesloten, op een extra dag in september/oktober na, omdat het zo leuk was…

Wat begon met een opdracht om een verhaal te vertellen in het thema ‘thuis’ en waarvoor ik na een uitvraag op Facebook een aantal reacties kreeg om mee te doen, bleek dit door tijdgebrek van mijn kant een lastig project te worden. En wat is dan beter dan jezelf als onderwerp te nemen, qua beschikbaarheid geen issues en geen excuses te verzinnen. Daarnaast had ik natuurlijk al wat ervaring met mezelf als onderwerp. Niet onverdienstelijk gezien de derde plek in de districtswedstrijd van Utrecht-‘t Gooi. Ondertussen ben ik met die serie ook weer verder gegaan en voor de inzending naar fto Nationaal zijn twee beelden vervangen.

Dus verder borduren op thema thuis en niet al te expliciete foto’s maken. Een groot aantal viel af omdat die directe herkenning gaven en er weinig te raden overbleef. Mooie beelden maar niet voor deze serie. Wederom een goed lesje in ‘kill your darlings’. Uteindelijk zijn onderstaande foto’s overgebleven. Ik zorg dat ik voor de terugkomdag nog eens kritisch naar de serie kijk en wellicht ook hier nog wat aanpassingen doe. Mochten jullie al suggesties hebben, dan hoor ik die natuurlijk heel graag.

 

Thuis-1 - [c] Marcel Borgstijn

Thuis-2 - [c] Marcel Borgstijn

Thuis-3 - [c] Marcel Borgstijn

Thuis-4 - [c] Marcel Borgstijn

Thuis-5 - [c] Marcel Borgstijn

 

 

 

2 Comments

Add Yours →

Geef een reactie